Bedrijfsfotografie

Inklappen Show info

De eerste indruk maakt u maar één keer!

Als ondernemer, vakman-/vrouw of business professional weet u als geen ander dat een onuitwisbare eerste indruk goud waard is.
Vakfotografie Westerduin zet uw onderneming in de schijnwerpers met sympathieke foto’s van uw medewerkers, sprekende reportages van het bedrijfsproces en heldere in- en exterieurfotografie.

  • Zakelijke portretten
  • Bedrijfsreportage 
  • Productfotografie

Graag helpen wij u bepalen, waar uw bedrijf behoefte aan heeft.
Of het nu gaat om portretten, foto’s van uw producten of aansprekende reportages, wij zorgen ervoor dat uw foto’s aansluiten bij uw doelstelling.

Dit doen wij door ons zorgvuldig te verdiepen in uw organisatie. Vervolgens zorgen wij voor een goede samenhang tussen vormgeving, tekst en fotografie. Zo weet u zeker dat uw boodschap via onze foto’s op een juiste wijze wordt gecommuniceerd.

De foto’s zijn zowel geschikt voor digitale als gedrukte media.

 

Het unieke Personeel Actueel Abonnement.

Altijd actuele foto’s van uw personeelsbestand?

Met ons speciale Personeel Actueel Abonnement bent u voor een vast bedrag per maand verzekerd van de meest recente foto’s van uw collega’s.

Door onze vooruitstrevende werkwijze is het zelfs mogelijk om altijd een up-to-date groepsfoto van uw personeelsbestand te hebben. Wij fotograferen al uw medewerkers afzonderlijk in onze comfortabele studio, vervolgens maken wij ‘hen’ los van de achtergrond en voegen het portret vakkundig toe aan de groepsfoto.

Informeer geheel vrijblijvend naar deze en onze vele andere mogelijkheden!