Bruidsfotografie

Inklappen Show info

De mooiste dag verdient de mooiste foto’s!
Laat uw bruiloft daarom vastleggen door Vakfotografie Westerduin

De trouwfoto’s vormen straks, samen met de trouwringen, de belangrijkste tastbare herinnering aan uw bruiloft. De bruidsreportage dient dan ook net zo prachtig te worden als deze onvergetelijke dag zelf.

Met Vakfotografie Westerduin bent u er zeker van dat uw huwelijksdag zó wordt vastgelegd, dat u deze schitterende gebeurtenis jaren later nog eens kunt herleven.

 

Bruidsfotografie en méér!

Vakfotografie Westerduin biedt fotografie, print én drukwerk. Wij verzorgen, naast de bruidsreportage, desgewenst ook jullie trouwkaarten. We putten daarbij uit een ruim assortiment, maar uiteraard behoort ook een speciaal ontwerp tot de mogelijkheden.

Aan de hand van jullie wensen en door het stellen van gerichte vragen, helpen we bij het maken van de juiste keuze.

In combinatie met de bruidsreportage bieden wij 10% korting op de normale prijzen van trouwkaarten.

 

Werkwijze
Voorafgaand aan de bruiloft nemen wij de tijd om uitgebreid kennis te maken en de dag door te nemen. Zodoende is iedereen perfect voorbereid en zal niets een prachtige reportage van uw trouwerij in de weg staan.

Op de dag zelf bent u als bruidspaar het middelpunt. Onze fotografen zorgen ervoor dat u zich altijd op uw gemak voelt, zodat u op de foto’s net zo straalt als op de trouwdag zelf.

In een later stadium kiezen wij uiteindelijk samen welke opnamen afgedrukt en/of bewerkt worden.

Vakfotografie Westerduin wenst u veel succes bij het voorbereiden van de bruiloft en hoopt op een prettige samenwerking.

Vakfotografie Westerduin legt uw mooiste herinneringen feilloos vast in beeld!