Pasfoto’s

Inklappen Show info

Officiële pasfoto’s maken.

Al vanaf de opening van onze winkel maken wij pasfoto’s. Dat is sinds 1 november 1977. Destijds gebruikten we professionele materialen van Polaroid.

Sinds 2006 worden door de overheid strenge eisen gesteld aan een pasfoto. Bij de aanvraag van uw paspoort of identiteitskaart wordt uw pasfoto beoordeeld aan de hand van specifieke eisen. Bij de minste afwijking bent u verplicht nieuwe pasfoto’s te laten maken.

Wij zijn op de hoogte van alle eisen die er worden gesteld aan de pasfoto’s. Wij maken bovendien gebruik van geavanceerde, biometrische software, die de pasfoto automatisch opmaakt. Verschillende functies in de software controleren “real-time” de kwaliteit van de gemaakte pasfoto.

 

Om pasfoto’s te laten maken is geen afspraak nodig!
U kunt tijdens onze openingstijden gewoon onze winkel in Scherpenzeel binnenlopen.
Speciaal voor de pasfoto’s hebben wij een extra koopavond op maandag, wij zijn dan open tot 19:30 uur.

Actie!
Bij een bezoek aan onze fotozaak voor het maken van een pasfoto, ontvangt u een waardebon.
U ontvangt hiermee € 10,00 korting op een fotosessie in onze professionele fotostudio.

Garantie:
Mocht een pasfoto toch niet worden geaccepteerd?
Dan doen wij niet moeilijk en maken hem gratis voor u over!

 

Pasfoto’s voor Visums.

De pasfoto’s die benodigd zijn voor een visumaanvraag, moeten voldoen aan specifieke eisen voor de grootte, de kleur van de achtergrond en het papier waarop de foto is afgedrukt.

Het standaardformaat is 45mm hoog x 35mm breed of 50x50mm (bijvoorbeeld: India en de USA).
De foto moet recent en goedgelijkend zijn en uw hele hoofd tonen met het gezicht naar voren gericht.

De meeste landen stellen afwijkende eisen voor de pasfoto’s voor op een visum. Ook kunnen er aanvullende eisen gelden voor bijvoorbeeld hoofdbedekking, of het (niet) tonen van oren, hals. Daarnaast verschilt het aantal benodigde foto’s per land. De software die wij gebruiken kent de eisen per land. De pasfoto’s worden bovendien automatisch opgemaakt, zodat ze voldoen aan de gesteld eisen.