Zwangerschapsfotografie

Inklappen Show info

U bent zwanger? Van harte gefeliciteerd!

De bijzondere tijd van uw zwangerschap is een mooi moment om vast te leggen.
Bij onze zwangerschapsfotografie maken wij in onze studio, op een mooie en uiteraard discrete manier, foto’s van uw prachtige buik.

Voor we echter deze opnamen gaan maken, bespreekt u met onze fotograaf uw wensen. U geeft daarbij onder andere aan op welke wijze uw buik gefotografeerd zal worden.

Bij het maken van de foto’s worden dan verschillende poses aangenomen. We gaan hierbij zeer professioneel en rustig te werk. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om met vader, zusjes en broertjes op de foto te gaan.

De fotosessie duurt ongeveer 45-60 minuten.

 

Groeisessie.

Wilt u vastleggen hoe uw kindje in uw buik groeit?
Wij bieden de mogelijkheid een sessie te maken, waarbij wij om de drie maanden foto’s van uw buik maken. Hierdoor ontstaat een unieke “Groeisessie” en heeft u aan het eind van uw zwangerschap u bijzonder overzicht van de groei van het kindje in uw buik.

De foto’s kunnen eventueel gebruikt worden voor de geboortekaart. Wij helpen u hierbij graag en kunnen de geboortekaart van een persoonlijke tekst voorzien en de kaarten afdrukken naar uw wensen. Ook bestaat de mogelijkheid, wanneer de baby is geboren, dat wij uw baby komen fotograferen – om daarna de foto op het geboortekaartje af te drukken.

We bespreken graag de mogelijkheden met u!
Komt u gerust bij ons langs of neem vrijblijvend contact met ons op!